2013 YGS Puanım!

Tarih: 02 Nisan 2013 Sal 15:11 | Bu yazı 7.231 kez okundu.

Dün Ösym 1 Nisan şakası yaparcasına YGS sonuçlarını açıkladı. Daha önceki yazılarımda da belirttiğim üzere bende bu sınava hazırlanıyordum ve girdim. Girmez olaydımmm. Ben ilk defa matematik sorularının nasıl paragraf sorusu gibi olduğunu bu sınavda gördüm. Türkçe’de ise tamamen çelişkiye düşüyordum. Şak diye cevabını bulduğum soru çok azdır. Coğrafya’da aynı şekilde kasıntıydı. Din sorularına bakacak olursak, sanırsın soruları ateistler hazırlamış.

ygs-puan

Sonuç beklediğimden biraz daha kötü gelse de yapacak bir şey yok. Artık LYS hazırlığına başladık. Ben sözelden tercih yapacağımdan ygs-1, ygs-2 ve ygs-6 pek önemli değil. Sıralama olarak da çok geride gibi görünse de LYS’ye giren sayısı çok düşeceğinden bu rakamı göz ardı ediyorum. Çünkü YGS giren sayısı 2 milyon kişi iken, LYS giren kişi sayısı 750bin civarında.

Artık dediğim gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz. LYS Edebiyat, Tarih, Coğrafya için sıkı bir hazırlık gerekiyor. Bunun içinde YGS’de çabaladığım gibi çabalayacağım bakalım. Gittiği yere kadar artık…

Kategori: Kişisel
facebook Twitter friendfeed
Ersin Üzgün

Ersin

Bloğuna makale yazıp içini dökerek deşarj olan, Fırat karikatürlerini çok seven, Fenerbahçe aşığı, WordPress ve Advertising hakkında oldukça bilgi sahibi, kaliteli sözleri olan her şarkıyı bıkana kadar dinleyen birisi..

Bu yazı hakkında bir yorum yapıldı. Siz de yorum ekleyin!


    1. fuarhome

      harika bilgiler edindim çok teşekkür ederim
      siteniz çok güzel ve çok faydalı her şey için çok teşekkür ederim
      başarılarınızın devamını dilerim
      gerçekten doğru amaçlara hizmet veren bir siteniz var
      çalışanlarınıza başarılar diliyorum
      merakla aradığım bütün bilgileri sitenizde buldum çok teşekkür ederim
      bütün çalışanlarınıza kolaylıklar diliyorum
      artık favori sitelerim arasındasınız 🙂
      iyi çalışmalar

    Cevap Yazın

    Lütfen yorum alanındaki İsim - E-posta - Web sitesi(zorunlu değil) bölümlerini doldurun. Yorum yazarken gireceğiniz e-posta adresi yayınlanmayacakatır.

    Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.