Ayakkabı Tamircisi Nasıl Bulunur?

Tarih: 14 Mayıs 2019 Sal 8:56 | Bu yazı 843 kez okundu.

Çok beğenerek aldığınız ayakkabılarınızda küçük hasarlar oluşabilir. Bu durumda ayakkabınızı çöpe atmak zorunda değilsiniz. Belki şimdiye dek gezerken hiç denk gelmediniz ancak ayakkabı tamiri hizmeti hala veriliyor. Ayakkabılarınızın ilk günkü kadar yeni görünüm almasını kolayca sağlayabilirsiniz. Üstelik ayakkabı tamiri için ayırmanız gereken bütçe, yeni bir ayakkabı satın almak için ayırdığınız bütçeden çok daha az olacak.

Bu noktada önemli olan bulunduğunuz yere en yakın ayakkabı tamircisinin nerede olduğunu öğrenmenizdir. İşte tam burada devreye BizPoint internet sitesi giriyor. Çünkü BizPoint internet sitesinden ayakkabı tamircilerinin adreslerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Size en yakın ayakkabı tamircisinin adres bilgisi ile birlikte harita görünümüne de göz atabilirsiniz. Hatta yürüme mesafesi ve araba ile mesafesini bile görme şansını elde ediyorsunuz.

Şimdiye dek ayakkabı tamircilerinin hala hizmet verdiğini bilmeyenler bile olabilir. Bu nedenle mutlaka çevrenize de bu konudan söz etmelisiniz. Arkadaşlarınızın ve ailenizin de tüm aramalarını BizPoint internet sitesi üzerinden kolaylıkla yapabileceğini belirtelim. Bu siteye üye olduğunuzda elde ettiğiniz avantajlar aslında sadece yaşadığınız şehirdeki aramaları hızlı ve kolay şekilde yapabilmeniz değil.

Öncelikle bu siteye bireysel üye olmak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Üyelik işleminizi ise birkaç dakika içerisinde tamamlamanız mümkün oluyor. Sonrasında her türlü işyeri, işletme, alışveriş merkezi ya da firma araması yapabilirsiniz. Hatta üye olan firmalardan size özel fiyat teklifleri bile isteyebiliyorsunuz. Örneğin bir ilaçlama firmasından hizmet almanız gerekiyor. Firmaları BizPoint üzerinden arayabiliyor ve seçtiğiniz firmalardan fiyat teklifi talebinde bulunabiliyorsunuz. Bu sayede söz konusu hizmet için çok daha az oranda bir bütçe ayırma şansını da elde ediyorsunuz.

Etkinlik araması yapmak, iş ilanlarına bakmak, mekanda meetup düzenlemek ise bu siteye üye olduğunuzda elde ettiğiniz avantajlardan sadece bazıları oluyor. Aynı zamanda randevu ve rezervasyon talebinde de bulunabiliyorsunuz. Beni arayın talebinde bulunabilir, arkadaşlarınız ile canlı olarak sohbet edebilirsiniz. Aslında BizPoint internet sitesinin sunduğu olanaklar bununla sınırlı değil. Çok dada fazla ayrıcalıktan faydalanma şansınız var. Detaylı bilgi için siteye mutlaka uğrayın.

Kategori: Tavsiye
facebook Twitter friendfeed
Ersin Üzgün

Ersin

Bloğuna makale yazıp içini dökerek deşarj olan, Fırat karikatürlerini çok seven, Fenerbahçe aşığı, WordPress ve Advertising hakkında oldukça bilgi sahibi, kaliteli sözleri olan her şarkıyı bıkana kadar dinleyen birisi..

Yazı hakkında yorum yapın!

    Cevap Yazın

    Lütfen yorum alanındaki İsim - E-posta - Web sitesi(zorunlu değil) bölümlerini doldurun. Yorum yazarken gireceğiniz e-posta adresi yayınlanmayacakatır.

    Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.